1

2012. febr. 28.

Aladdin 1, 2, 3,



Megnézem


Aladdin egész élete egy csapásra megváltozik egy varázslámpa megdörzsölésével, amelyből a mókamester és alakváltoztató Dzsini tűnik elő, aki felajánlja, hogy teljesíti három kívánságát. Ezzel kezdődik Aladdin mesés, hihetetlen felfedező utazása Abuval, a csintalan majommal. Jafar, a szultán fővezíre azonban gonosz tervet forral és elrabolja az uralkodó lányát. Aladdin Abuval az oldalán harcba indul, hogy kiszabadítsák a szépséges Jázmin hercegnőt.




Megnézem


Agrabah népe hét országra szóló lakodalomra készül. Aladdin és Jázmin hercegnő esküvője olyan mulatság lesz, amilyet még nem látott a világ! Ám az ünnepséget megzavarja a gonosz Kasszim és a negyven rabló érkezése. Midász kezét keresik, mely arannyá változtat mindent, amihez hozzáér. Hősünk kénytelen megküzdeni velük, s eközben ismét különös és izgalmas kalandokba keveredik. Szerencsére vele van régi társa, a jóságos Dzsinni, akinek erejénél és ravaszságánál csak a jókedve nagyobb...




Megnézem


A gonosz varázsló Jafar, és Jago, a veszekedős papagája, csapdába esnek: bezárta őket Aladdin a csodalámpába. Miután Jágónak sikerül kiszabadulnia, bedobja a lámpát az oázisba, Jafarral együtt. A lámpát Abis Mal találja meg, és Jafar újból szabad lesz. Jafar és Abis Mal elhatározzák, hogy bosszút álnak Aladdinon.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése